lördag 10 april 2010

Port Douglas

Ar just nu i Port Douglas, innan vi kome hit var det himla massa krangel om att vi inte kunde avboka boendet har och nar vi val inte kunde gora annat sa var vart boende avbokat av nagon konstig anledning och allt var bara kaos, det fanns ingen buss att aka upp med heller sa vi fick aka med chefen till hostelet upp hit haha men det gick bra.
Har har vi bara haft fint vader och lugnt och mysigt mest legat pa stranden och forsokt ligga langre i solen an sex minuter innan man haller pa att do! Har ar det sa himla vart skulle tippa pa att det ar narmare 40 grader och vattnet har ar jatte varmt ocksa det ar som att ga ner i ett badkar typ! haha Men det ar skont!

Sa himla irri att jag inte har min ipod langre for inatt sa vaknar jag forts av att nagra killar pa vart rum har glomt nyckeln och star och knackar i en evighet, sen nar jag val somnat om igen kommer den femste tonten hem och borjar snarka som en bjorn och det slutade aldrig heller! Hemskt att int hanagon ipod da! JOBBIGT LAGE!

Idag har jag och snadra haft en halv dag pa stranden sen gick vi och kopte rakor med aioli, och kex med varldens godaste dip parmesan, chili, och caseuwnotter. Och farskt brad och vitt kallt vin! Sa gick vi till ett stalle dar man kan se solnedgangen och alla batar som kommer in for kvallen, hur mysigt som helst!

I morgon aker vi tillbaka till cairns och da ska vio traffa sofie, linda, susanne, och tva amerikanska killar de reser med! Da ska det bli party igen for att det ar sista gangen vi ser varandra innan vi och dom reser vidare at olika hall :(

Hoppas pa fint vader tomorrow to!


Puss o kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar