lördag 3 april 2010

1770

Ett stalle mitt i ingenstans dar vi skulle "mellanlanda" och vanta en dag innan vi skulle fa aka till Airlie beach. Vi fick rum SWEDEN och det var ett mycket mysigt hostel I LIKE!
Strax efeter att vi kommit dit skulle jag och sandra aka i vag och paddla med delfiner i solnedgangen. OPch jajemensan vi fick se allt, plus en as skon hippie familj som vio satt och drack vin med medans vi kolla pa solnedgangen. Den familjen bestod av en galen kanske parokt pappa, en mamma med rosa rastaflator som satt och spela trummor, sen typ hundra jatte sota barn med kritvitt har och bruna ogon, det var nastan sa att jag och sandra blev kara i killarna hahah men vi ar ju inte pedo sa synd for oss! hahah
Nar vi kom hem var det inte lika bra stammning, det har varit upp och ner och manga problem, vi visste inte riktigt om vi skulle fa komma till airlie beach iom att cyklomen precis varit dar. Men efter mkt om och men och hur sa fick vi klartecken till att aka nasta morgon! Och da blev jag GLA som en Kexchoklaaaa!


PEACE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar