lördag 21 januari 2012

Iguassu Falls!

Vi har bade varit och besokt Brasilianska och argentinska sidan av dom kanda vattenfallen.

Brasilien.


Har bodde vi pa ett shysst hotell som hette el Reys, dar det fanns pool och bar pa overvaningen ett najs rum med egen uteplats. Den natten hade vi akt buss i 22 timmar och skulle direkt patt igen. Nar vi kom till hotellet var det en snabb dusch och frukost sen begav vi oss till iguassufalls.
Denna dag regnade det dock, men kanndes inte som nagot storre problem for oss iom att vi skulle ju anda bli blota fran att sta under alla vattenfall.
Nar vi kom dit sag vi nastan alla vatten fall pa andra sidan(Argentina). Har sag vi aven en lemurliknande gravling som kunnde vara valdigt farlig om man matade den. Vi gjorde inte det.
Denna dag hade vi mycket bra anvandning av vara regnponchos, tack mami!
Senare den dagen drog vi till supermarket och kopte lite gott for att senare bara chilla pa hotellrummet med MTV! mys.

Argentina.
Efter en stor frukost ska vi snart mota Argentina och fa en ny stampel i passet WIHO!
Denna dag var det mycket varmt och inget regn. Alla andra i var lilla grupp valde att aka en ribbat ut framfor vattenfallen. Men jag och Sofie valde att inte gora det, en bat har man val suttit i forrut hehe. Sa vi gled runt med varan ledare istallet och gick over alla vatten fall och fick aka till en lite o som var mitt ibland alla vattenfall. Fran min synvinkel var det har mycket coolare att se och uppleva.
Vi tappade dock bort hela gruppen sa vi fick vanta jatte lange pa dom. Men tillslut gick vi till ett stalle och en jattegod lunch. Darefter tog vi ett tag till det mest facinerande fallen utav dom alla, Garganta del diablo (djavulens gap). Det var det mest unika och storsta av dom alla. Hur mycket kraft och power som helt star vi precis ovanfor det och runt om finns dussindalls med mindre vattenfall. Det kandes som att man var med i sagan om ringen.Hur haftigt och coolt som helt. Dock var det brannande sol sa aven fast jag och sofie smorjt in oss lyckades vi branna oss pa benen av alla stallen. Vi lyckades aven se skoldpaddor, stora malar, faglar, fjarilar ialla farger, sjukt stor acklig spindel som var precis bakom oss nar vi tog en vilopaus, USCH! M.m.

Pa kvallen skulle vi ga till en bbq/poolparty fest som chafforen alltid brukar anordna for GAP frupper. Men det han inte sa var att det bara var tjejer pa den har fetsen, skit vare sog! Okej maten var god och stallet var helt perfekt, dom hade verklitgen anstrangt sig med rokmasin och laser maskin en dj och massa god mat. Men en fest utan killar blir mer som ett pjamasparty, med tejejer som snackar om tjejer. Kul! HAHA eller jo det var en kille med i den gruppen men han hade forlovat sog samma dag med fodelsedagsbruttan. HAHA. Tror ni alla tjejer var nojda?! hah. Lucky me att jag redan har mitt pa det torra :)
Vi traffade tva norska tjejer som visade sig vara precis som vi sa det var kul att traffa dom dock kommer vara resor att korsas sa vi kommer inte traffa dom. Dom skulle gora exakt samma resa fast lite tidigare. Men det var kul att fa snacka lite nordiska en stund! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar