söndag 22 januari 2012

Bye Brazil, Hi Bolivia!


Dags att lamna Brasilien och fa annu en ny stampel for vi ska till Bolivia. Dock tog det fem timmar i solen for att fa tva ynka stamplar och GA over gransen till Bolvia, nog det jobbigast vi gjort hittils!
Efter all vantan svettiga och trotta satter vi oss pa ett nattag som ska ta oss till Santa cruz i Bolivia. Val pa tagen ar det as skona najs. tills att taget borjar aka, kanndes som att tagen skulle valta varje fem meter fram, pls att det tutade hela tiden for att det var djur pa sparet, men det gick bra vi hade ju IPODSEN! :)

Framme i Bolivia kommer vi till hotellet las americas och den duschen den var skon! hahah. Vi gicktill ett litet mysigt frukost stalle och och at en god frukost. Senskulle vi vara lite turistiga av oss och besoka kyrkan som var mycket vacker. Efter det gick vi till marknaden dar vi kopte ett kilo bigaraer for typ trettio spann as billigt har. Efter lite shopping gick vi tillbaka tillhotellet och bytte om for vi skulle senare ut och kaka med hela gruppen for det var var sista kvall med bara den gruppen sen kommer mera att hanga med. Den kvallen var helt underbar vi hade bokat ett bord vi en resturan som var precis ovanfor karnivalen dom heller pa att ova till den stora karnivalen varje lordag och det har var forsta lordagen dom ovede. DSet var levande musik glitter och glamour,dansande tjejer och killar det var FEST pa gatan ! Vilken upplevelse. Till middag at vi en jatte fin steak med jatte gofd potatis och cheeserisotto, tva glas vi och lite tapas innan allt detta for 156 kr fatta! haha

Idag ska vil flyga till Sucre! :)

Massa kramar fran glada tjejer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar