måndag 1 mars 2010

WEEKEND!

HEJ HEJ HEMSKT MKT HEJ!

Ooowwlright!
Helgen var gaalen, haha
eller den borjade egentligen i onsdags da vi var pa ett ute stalle och kollade pa band som spelade sen drog vi hem inte sa mkt galet dar bara lite dans och ol.

Pa torsdagen var vi pa BONDI BEACH vilket var valdigt kul att fa se eftersom att det ar sa omtalat, va hangde dar hela dagen dagen borjade med en god fruktsalad och slutadse med lite brunare tan och en god pasta sallad och mkt bad. It was wuuuuuuunderfuuul!

Pa fredagen gick vi pa en hemma fest inne i Sydney som agde rum pa deras backjard. Vi forade lite hemma sen pa ett ute stalle sen vare i vag till festen dar det var annu mera dricka. hujeda mig sager jag bara. Kvallen spara! haha haha hhah ha
(bilder fran Felicitys kamera kommer mer fran min nar jag jag kommer till annan dator, killen btw ar bara nagon ful random kille som vi hatar haha)

Nasta dag var det min FODELSEDAG :) wiii lagom trotta vaknar vi upp och bestammer oss for att ta det ganska lugnt hela dagen. Vi startar dagen med en lyxig brunch pa ett cafe precis vid vattnet. Efter det gick vi till beachen dar det var sa mkt folk jamfort med pa vardagarna. Vi sag en man som blev tagen av vattenstrommarna och var tvungen att bli raddad av Lifeguards, sa vi fick se lite action. Nar vi blivit strand trotta gick vi och kopte glass, sota felicity bjod mig :)
Nar vi kommit hem pa stranden hade han som vi bor hos fixat ihop en picnic med havet framfor oss, med nagra av hans kompisar, sa vi alla gick och kopte massa goda snacks, kex med ost, vindruvor, chips, olika goda dipper och sa sjlavklart lite rosa champange! :)
Efter varan picknic aker vi hem igen och hade chillkrok som slutar med spel och hets krok haha nej men vi bestammer oss for att ga ut pa ett av utestallerna i Cronulla.
Det var kul...:) speciellt nar du borjar dansa med en vaaaaldigt snygg kille... haha sov inte hemma den natten :P

Nasta dag tycker man ju att man ska ta det lugnt haha men nej , for att sondagarna har ar typ kvallen dar man gar ut, men vi tog det lugnt med drickan och DANSADE JARNET! det var sa kul att bara dansa men svettigt vart det, dom verkar inte veta vad aircondition ar for nagot. haha men det var great forrutom att vakterna ser sa harde ut dom gar och misstanker alla hela tiden och sura ar dom ocksa! prutt pa dom!

riktigt trotta var vi sa trotta att jag och sandra fick varldens skratt attack nar vi skulle sova sa vi vackte typ hela huset och vi kunde verkligen inte sluta skratta! HAHA

Idag Mandag har varit chill det var typ en lite orkan i natt och har regnat hela dagen i dag, sa vi tog det lugnt fram till fyra da vi gick pa bio och sag Valentines day som var bra, vi satt nastan helt sjalva i den stora biografen :P

Sa nu efter den har helgen ar vi ganska trotta och ska bojkotta alkohol pa ett bra tag.... haha far se hur lange det haller :P


Puss o Kram skummbanan!

1 kommentar: