torsdag 11 mars 2010

.BYRON BAY. O . SURFERS PARADISE.

I byron bay var val hojdpunkterna Chekky monkys nastan som Cheekmountain haha. Det var det galna utestallet dit alla i Byron gick! haha Det fanns helt serriost inget dansgolv pa det har stallet sa alla stod och dansade pa BORDEN! Hahah det var kul, jag sager bara brasiljanmare check! hihi

Nasta hojdpunkt var val NIMBIE hippie byn dar alla var helt kardaeeeng!
Vi blir hamtade vid vart hostel av en regnbagsfargad hippiebuss som spelar all sorts skon musik pa ABSOLUT hogsta volym, haha sjukt taggad men blev da!
nar vi kommer fram ser vi hippies overallat som gar runt hoga haha och ah det var inte en san speciellt stor stad men detvar kul att fa se hur knappa alla var.
Efter det skulle vi aka och ata bbq som var jatte ackligt! Efter det sa akte vi till ett vattenfall dar vi badade och jag hoppade rakt ner i vattenfallet, inte hogt men jag hoppade och det var en upplevelse! :)

Ja senare pa kvallen far ni fraga mig vad som hande for jag orkar inte skriva mer nu :P

Pa vag till SURFERSPARADISE nasta dag Ah vad det ar harligt har stranden staden allt! jag skulle kunna bo har! Vi hade tur med vadret i en och en halv dag sen borjade det regna och blasa kallt. Just nu sitter jag pa peter pan och solen har precis kommit fram fran en regnig morgon, i kvall ska vi nog ut pa ett stalle som heter Sin city eller sa ska vi kopa en party tour dar man far free drinks and food och free entree pa flesta stallen. Vi far se hur det blie.
Vart hostel har i Surfer ar iallafall som ett hotell sa sjukt lyxigt jamfort med vad vi har bott i forrut. Vi har bubbelpool (som vi satt i en timme forsta ggn) vanlig pool som vi tar en morgonsimm i innan frukost. Spelhall ett stort frascht kok ett kasino som ligger precis brevid, egen ballkong och vi bor med tva danskor i ett stort rymligt rum.

Jag skriver senare om hur var utekvall blev.

PUSS OCH KRAM FRA SURFERS!

1 kommentar: