onsdag 3 februari 2010

Australia


Hej alla! <3

Efter Tjugoen timmars flygresa och ett stop i Bangkok ar jag nu antligen har. kom hit den forsta februari och har nu varit har i fyra eller snarare tre eftersom jag kom fram pa kvallen.

Jag ska beratta lite om min resa---->Det borjar med att jag sager hejda till min familj med lite tarar, ja det var jobbigt! Men nu skulle jag minnsan ut i stora varlden.
Sen nar jag kommer pa planet och inser att jag fatt en fonserplats sa blir jag glad men det varar inte sa lange for det sitter en tant pa MIN plats, suck! Sager at henna att hon sitter pa min plats och hon flyttar sig genast. Den flyhresan gick bra forutom att folk hade svart att sitta still man sag ingenting pa den dar jakla sortbilds tvn! sa det blev Ipoden hela vagen.

Nasta stopp var Bangkok vilket var lite forvirrande, jag holl pa att ga in pa fel gate haha det var jatte daligt skyltat precis dar man kom ut men sen fick jag ordning pa det och i vantan pa tva timmar gick jag och kopte cola och torkad frukt som smakade BAJS sa jag tankte istallet for att ha kopt en pase torkad frukt for typ 60 spann sa far min kusin Sia och hennes kille den sen, sa jag la ner den i vaskan och tankte inte mer pa det. Sen tankte jag att jag skulle forsoka bajsa pa flygplatsen for jag hatar att ga pa flygtoaletter men ikke sa nikke det gick inte. haha.

Val pa planet till Melbourne (lite najsare plan med en tv mitt framfor som hade tvspel m.m. sen var det mycket godare mat)sa gar resan valdigt smutt! Vi fick aven en lapp pa planet dar man skulle fylla i massa saker om sig sjalv ja och nej fragor som vi sedan skulle lamna vid pass kontrollen.

Pa vag in till flygplatsen sa far vi ga pa en vit linje pa rad sa att en kontrollhund ska fa lukta pa oss. Tror ni inte att hunden stannar vid mig!! PANIK. haha men det var tydligen for att jag hade den dar forbaskade ackliga frukten i vaskan haha sa jag slangde den.
Nar vi skulle ga igenompass kontrollen sa kollade mannen som satt dar bakomen med en allvarligblick och fragade vad jag hade svarat ja pa nar det var en fraga som lod sahar; Har du nagra droger, vapen, pornagrafi, medicin m.m? hahah Vad tror han att jag ska ha ett lass kokain pa mig och sen skriva ja pa den fragan. Jag svarade iallafall snallt att det var min astma medicin. Da sa han till sin kollega, She`s clean, sa fick jag ga forbi.
Nar jag ska hamta min vaska blir staende som ett frage tecken nar jag star dar sist utan vaska, da far jag plotsligt hora i hogtalarna; Miss Kindberg you have your bag in the bag service, please come n get it! hah Gar dit och hamtar den da jag hort fel var den skulle komma ut. Sen moter jag upp Sia och Nick utanfor med ett varmt valkommnde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar