lördag 24 mars 2012

Heeeeeje Costa riiiiiica!

Efter en vecka till i Bocas del toro, tyckte vi att det var lage att dra oss vidare, till Costa rica. En vecka tidigare an vi hade planerat.
Just nu ar vi i Puerto viejo inte sa jatte langt i fran bocas. Vadret ar val ungefar desamma lite fuktigare bara. Idag var det jatte fint vader hela formiddagen, sen blev det lite molnigare.
Vissa sager att puerto viejo ar som ett mini jamaica, och det kan jag saga att det kanns som det bland. Alla glider runt med rasta och en joint i mungipan. T.o.m igar nar jag och sofie skulle ga in och fraga pa en turistbyra, satt han och rokte pa haha. Sjukt vilka ¨kulturkrockar¨ det kan bli.
Vi har hyrt cyklar nu for fyra dagar for det ar en bit till stranderna sa vi cykar runt har och chillar.
Igar gjorde vi ett forsok till utgang men det sog, bara massa hoga turister som dansar till skandinavisk musik. Ni vet handen upp i luften och veva. Sen fick bada jag och sofie jatte ont i magen, vi skyller pa den dar forbannade isen har. Sa det vart inte alls nagon lyckad kvall men vi ska gora ett till forsok i kvall. Eftersom alla sager att det ar sa himla mycket party har. Vilket vi egentligen kanner oss lite fardiga med efter bocas haha men men, life is a party!

Poss o kram skommbanan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar