måndag 19 mars 2012

Panama City.


Pa min fodelsedag sa skulle vi flyga till panama city fran ecuador. Jag kan saga att det var inte den basta fodelsedagen jag har haft. Den borjade iofs bra med frukost pa sangen av bastaste Sofie med crossaints, fruktsallad och kaffe. Tack! <3
2SWQqgI/AAAAAAAAAZU/so3W_O1cwsU/s1600/galapa%2Bpanama%2B713.jpg">
Men dagen visar sig inte vara problemfri. Nar vi kommer till flygplatsen och efter att ha statt i ko en langre tid for att checka in sa sager tjejen bakom disken att vi maste ha en flygbiljett ut ur panama for att hoppa pa planet till panama. Detta var vi helt omedvetna om eftersom vi bokade det genom kilroy ett svenskat foretag som vi vande oss om till for att fa klart ALLA flygbiljetter sa att vi slapp tanka pa det. men ikke sa nikke. Da hade ackel kristin som vi bokade resan genom inte informerat oss om att vi behovde en biljett ut ur landet. Detta gjorde oss inte sa glada, eftersom vi hade tankt ta buss fran bocas del toro i Panama till Costa rica. Detta forsvarade varan resa helt. Vi fragade om det fanns nagot annat satt an att kopa tva nya flygbiljetter ut ur landet. Hon sa NEJ. Och etfersom vi inte hade sa mycket tid pa oss sa vagade vi inte chansa pa att ga ut ur kon for att googla fram eller ringa kilroy och fraga va som sjutton pagick haha. Sa vi kopte tva svindyra biljetter for att fa komma pa det har planet. Detta hade vi verkligen inte raknat med.

Val framme i panama city nagra timmar senare sa skulle vi forsoka hitta boende (som vi hade varit for lata att kolla upp innan). Det enda som var ledigt och lite billigare var ett stalle i down town. Det hette verkligen DOWN TOWN, varsta gettot. Plus att vi blev lurade pa taxiresan. Dom sa ett pris pa flygplatsen sen nar vi kom fram skulle gubbfan ha mer pengar. Usch det var inte alls nagon bra dag. Min fodelsedags middag blev pa ett litet pasta hak nagra meter fran dar vi bodde langre vagade vi inte ga, haha!

Nasta dag tog vi vart pic och pack och drog till coco del mar ett lite mer sakrare och finare stalle narmare allt! hah Panama by Luis hamnade vi pa, dar sofie forsta ggn fick uppleva att pa pa dorms, delade rum med bada tjejer och killar.
Eftersom det inte finns nagon strand i panama city (eller naramaste finns ca 2 timmar bort) sa vart det ratt mycket shopping, for dar var shopping centerna FETA! oj va mycket roligt! Efter nagra dagar sa inser vi att vi inte kan stanna for da kommer vi att vara panka och fa ryggskott efter vara annu tyngra ryggsackar. Sa vi bestammer oss for att dra vidare till Santa Catalina ett surfstalle fem timmar fran City!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar