tisdag 20 mars 2012

En vecka med tva fina svennar!





Nu har det gatt 4 dagar sen Fredrik och Leo lamnade oss har helt ensamma i Bocas del Toro.
Vi hade turen eller jag hade nog mest turen att fa besok har i Panama av min fina Fredrik och Leo. Vi motte upp dom i panama city pa bussstationen. Det vi hade sagt til dom var att vi ses dar alla taxibilar slapper av. Vilket vi trodde bara var ett en det var det inte. Sa efter lite mer an en timme efter att vi hade vantat oss dom komma och cs tre timmar tills bussen gick borjade vi bli lite varma i kladerna. Tank om vi missar dom, tank om dom akt fel, tank om planet ar forsenat... haha
Men det tog bara lite langre tid an vad vi trodde. Efter att jag sprungit runt, runt runt pa stationen som inte direkt var sval. Hor jag en bekant rost bakom mig saga snygga skor! (skorna som jag fick av sofie) och det var FREDRIK :)

Vi hade bokat i forvag fyra biljetter upp till bocas del toro. Vi valde mellan det och san blas. Men bocas var lite mer fest och lite billigare att aka till. Sa det vart en tio timmars nattbuss som inte var sa skon. Men det var sa himla kul att se fredrik efter nagra manader, sa det gkorde inget!

Val framme i Almirante nagonting, mots vi av regn och ett hav av hetsiga taxidrivers. Dom hade nastan plats for alla forrutom Leo som ar valdigt lang. En rastakille sager: hey you amigo, big man, you come here back with me! Sa Leo fick sitta pa flaket med rasta killen och alla vaskor och bilen kor i vag i valdigt hog hastighet haha. Sen vart det bat over till Bocas som inte var den bild man hade sett pa datorn ( paradis oar och hus mitt ute i vattnet) men det visade sig vara en mysig stad anda. Oarna fick man aka ut till med bat.

Forsta dagen drog vi till ett stalle som heter red frog da vi bara lag och chilla, kakade lite paninis och tog en liten powernap och det var nog da fredrik och Leo brannde sig haha.Dom var som tva kokta kraftor som sprang runt pa hotellrummet och gnallde. haha PUSS!
Senare drog vi ut och festa pa ett stalle man maste ta baten ut till, himla trevlig kvall men vi var bara tre som akte tillbaka gissa vem haha?! Pa det stallet vart det en vana for "denna" att inte folja med oss hem :)

Andra dagen drog vi over till en liten privatstran och chillade dar hela dagen och at pe en jatte mysig resturant ovanfor vattnet. Senare drog vi ut och festade igen pa ett stalle som har fest nastan varje dag, som vi nastan ar lite trotta pa nu haha.
Resen av dagarna regnade det vilket var jatte trakigt for leo och fredrik som bara var har en vecka. Men vi gjorde ett forsok till en utflyckt och hoppades pa att solen skulle komma fram bakom alla moln, men det anda som kom fram MASSOR MED REGN, i massor med regn sa sag vi nagra delfinfenor, en paradis o i sporegn och tillsist snorklade vi. Helt stelfrusna aker vi hem i en liten guppig bat och star i duschen mins en halvtimme var.


Resen av veckan sammanfattar jag FEST! haha vi hade nagra riktigt bra och mindre bra utekvallar med god mat och varldens basta sallskap! Tack killar for den har veckan! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar